Strandplateau Castricum aan Zee

Het strand is een favoriete plek voor inwoners, toeristen en mensen die van recreatie houden. Elk jaar bezoeken veel mensen het strandplateau en de weg naar het strand en de zee. De gemeente wil, samen met de inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties, dit openbare gebied mooier maken.

Ontwerp

In 2022 hebben we met verschillende mensen gesproken over hoe ze het strandplateau willen hebben. Mensen willen dat het daar aantrekkelijk is, zodat ze van de omgeving kunnen genieten, iets kunnen eten of winkelen. We hebben toen opgeschreven wat mensen willen wat betreft verlichting, materialen, groen en speeltoestellen.

In 2023 hebben we al die wensen en ideeën gebruikt om een voorlopig ontwerp te maken voor het strandplateau en de weg naar het strand. In augustus konden mensen weer met ons praten over dit ontwerp. Ook hebben we in de periode eind oktober tot half november een enquête gehouden onder inwoners. Het resultaat van de meedenksessies en de enquête. Deze resultaten zijn verwerkt in het definitieve ontwerp 

Contact

Gemeente Castricum
Raadhuisplein1
1902 CA Castricum

Whatsapp: +31 6 257 561 60
info@castricum.nl
14 0251

Denk mee over Castricum is een initiatief van de gemeente Castricum.

 
 
Cookie-instellingen