Aardgasvrije wijken

De Nederlandse aardgaskraan gaat dicht, ook in Castricum zal het aardgas op termijn niet meer gebruikt kunnen worden. Wij onderzoeken momenteel welke alternatieven er zijn, en in welke kansrijke gebieden er in Akersloot, Bakkum, Castricum, Limmen en de Woude zijn om van het aardgas af te gaan de komende jaren. Hoe zorgen we ervoor dat uw woning in de toekomst verwarmd wordt? Welke alternatieven zijn er dan voor uw wijk en woning en in welke stappen zijn er nodig? En wat betekent dit voor u? Daarom waren alle inwoners uitgenodigd voor een digitale inwonersavond op 17 juni.

Verslag inwonersavond

Van de inwonersavond is een verslag gemaakt, met daarin de presentatie, de uitslag van de enquête die tijdens de avond is gehouden en een overzicht van de meest gestelde vragen tijdens de avond. Bent u benieuwd naar de terugkoppeling, of was u niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn bij deze avond? Klik dan op de knop op deze pagina om het verslag te lezen.

Download hier het verslag

Aanmelden Inwonerspanel en nieuwsbrief

Voor inwoners is er ook de mogelijkheid om zich aan te melden voor het Inwonerspanel en het ontvangen van de nieuwsbrief. Dit kan via onderstaande knop.

Aanmelden inwonerspanel en nieuwsbrief

Contact

Gemeente Castricum
Raadhuisplein1
1902 CA Castricum

Whatsapp: +31 6 257 561 60
info@castricum.nl
14 0251

Denk mee over Castricum is een initiatief van de gemeente Castricum.

 
 
Cookie-instellingen