Nieuwe aanpak bewegen, sport en spelen


Velden met een * zijn verplicht.

Let op:

Het formulier kon niet verzonden worden. Los de volgende punten op en verstuur het formulier opnieuw.

 

 

 

 

Plaats van uw vereniging of organisatie

 

 

Bent u tevreden over de wijze waarop inwoners worden gestimuleerd om vaker te bewegen of sporten?

 

 

 

Hoe beoordeelt u de mogelijkheden om in de gemeente Castricum te bewegen in de openbare ruimte? Denk hierbij aan fiets- en wandelpaden, beweegroutes, speeltuinen, openbare fitnesstoestellen, skatebanen etc.

 

 

 

Hoe beoordeelt u de beschikbaarheid van sportaccommodaties in uw omgeving? Denk hierbij aan gymzalen, sporthallen en buitensportvoorzieningen.

 

 

 

Wat is uw beoordeling van de kwaliteit van deze sportvoorzieningen?

 

 

 

 

Hoe beoordeelt u het aanbod VOOR KINDEREN van georganiseerde sport- en beweegactiviteiten (sportverenigingen, fitness, yoga) in uw omgeving?

 

Hoe beoordeelt u het aanbod VOOR VOLWASSENEN van georganiseerde sport- en beweegactiviteiten (sportverenigingen, fitness, yoga) in uw omgeving?

 

 

 

In hoeverre is er naar uw mening voor alle inwoners (mannen/vrouwen, kinderen/volwassenen, met of zonder beperking, ongeacht herkomst of achtergrond) een geschikt sport- of beweegaanbod te vinden.

 

 

Hoe beoordeelt u het aanbod van speelvoorzieningen (speeltuinen, parken, skatebanen, pleintjes etc.) voor kinderen tot 18 jaar in uw omgeving?

 

 

 

Het verenigingsleven vormt een belangrijk fundament van de sportinfrastructuur in de gemeente. Waar kunnen sportverenigingen naar uw mening ondersteuning gebruiken? Kies maximaal 3 mogelijkheden of zet de onderstaande mogelijkheden op uw volgorde van belangrijkheid in de toelichting op uw antwoord.

 

 

 

 

 

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...


Contact

Gemeente Castricum
Raadhuisplein1
1902 CA Castricum

Whatsapp: +31 6 257 561 60
info@castricum.nl
14 0251

Denk mee over Castricum is een initiatief van de gemeente Castricum.

 
 
Cookie-instellingen